REQS
Ej inloggad

Inloggning


Information

Tillträde till systemet
Läs mer om REQS och Funkis erbjudande till er medlemmar på Funkis hemsida! För en fast årlig kostnad får ni b.la fri tillgång till systemet (inkl. support) och kan genomföra obegränsat med besiktningar.
IOS 12
Nu garanterar vi stöd för IOS 12 vid användande av REQS offline. Det fungerar givetvis fortfarande för er som använder IOS 11.
Nya mätmetoder
Nu har vi lagt upp nya mätmetoder i det webbaserade luftflödesprotokollet.
Webbläsare
Internet Explorer 11 är den webbläsare som REQS för närvarande garanterar stöd för. Andra webbläsare som vi rekommenderar är senaste versionerna av Google Chrome och Firefox.
Beställa OVK-besiktningar av REQS
Länk till beställningsformuläret finns på Funkis hemsida.

Nyheter

Uppdatering 7.22
2019-08-19
Onsdagen den 21/8 klockan 17.00 kommer REQS stängas ned för uppdatering till version 7.22. Uppdateringen kommer att genomföras under kvällen så räkna med att systemet inte är i drift förrän 07.00 dagen efter.
Uppdatering 7.21
2019-06-12
Onsdagen den 19/6 klockan 17.00 kommer REQS stängas ned för uppdatering till version 7.21. Uppdateringen kommer att genomföras under kvällen så räkna med att systemet inte är i drift förrän 07.00 dagen efter.
Nationellt OVK-register
2015-08-21
Nu är vi äntligen igång för att skapa det nationella OVK-register som har varit efterlängtat av många. Detta register kommer att succesivt växa med hjälp av er Funkis-medlemmar i takt med att besiktningar utförs. Vi hoppas även att systemet över tid kommer att effektivisera besiktningarna med hjälp av exempelvis förifyllda protokoll, standardtexter för anmärkningar och möjligheten att arbeta mobilt/offline.